• Lorem ipsum

Deze voorwaarden gelden alleen voor bestellingen via onze webshop.

AFHALEN

Natuurlijk is het altijd mogelijk om je order af te halen in een van onze filialen. Zodra de producten binnen zijn, zorgen wij ervoor dat je bestelling voor je klaarstaat.

PAKKETPOST

Als je bestelling geleverd kan worden als pakket, worden bestellingen boven de €100,- gratis bezorgd binnen Nederland. Dit houd in dat het pakket niet groter is dan 100cm x 50cm x 50cm en niet zwaarder dan 20kg. Onder de €100,- hanteren wij bezorgkosten van €6,95 per pakket binnen Nederland.

BEZORGEN

Je bestelling laten leveren? Zodra je bestelling compleet is zulle wij contact met je opnemen voor het maken van een bezorg afspraak. In goed overleg bepaal je de datum en het tijdsbestek waarin je de order in ontvangst kunt nemen. De bezorgers plaatsen je meubels op de gewenste plaats in huis. Verpakkingsmaterialen worden opgeruimd en afgevoerd. Afvoer van oude meubels kan in overleg worden geregeld.

BEZORGKOSTEN

Woon je in Groningen, Limburg of Brabant, bezorgen doen wij door heel Nederland. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het product en de regio waarin je woont.

VRAGEN OVER JE BEZORGING?

Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op met ons via de mail of telefoon.

RETOURNEREN

Niet tevreden met uw bestelling? Retourneren van producten kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Deze moet in originele staat en verpakking terug gestuurd worden naar een van onze filialen. Neem contact met ons op voor het retourneren van uw bestelling. Verf en aangekochte producten in/via een van onze winkels kunnen niet geretourneerd worden!