• Lorem ipsum

Maatwerk

Lampenkappen
Lampenkappen
Een lampenkap is een designvolle accessoire in jouw woning die de lampen voorziet van een sfeervol uiterlijk. In ons atelier wordt de kap helemaal zelf met de hand gemaakt. Zo wordt het frame gemaakt en gespoten en de stof op maat geknipt en aan de binnen
Ontdek meer
Tuinmeubilair
Tuinmeubilair
Naast onze standaard collectie tuinmeubilair, leveren wij ook tuinmeubelen op maat om je tuin, terras of balkon een unieke en persoonlijke uitstraling te geven.
Ontdek meer
Kussens
Kussens
Wij leveren kussens op maat voor bijna al jouw doeleinden. Met behulp van onze stylisten kun jij op zoek naar een of meerdere stoffen voor uw maatwerk kussens.
Ontdek meer
Stofferen
Stofferen
Heb je een meubel met emotionele waarde, of is deze simpelweg aan een nieuwe look toe? Wij stofferen ze opnieuw voor jou! Wij hebben 20 jaar ervaring met het stofferen van meubels.
Ontdek meer
Tafels
Tafels
Bij Flamant by Laura maken wij unieke tafels op maat. Van salontafel tot wandtafel. We hebben een uitgebreid aanbod van prachtige materialen.
Ontdek meer
Raamdecoratie
Raamdecoratie
Onze interieurstylisten helpen je graag bij het samenstellen van het juiste gordijn. Wij streven dagelijks naar het beste gordijn, klaar om vele jaren van te genieten.
Ontdek meer